Το «Star Wars» προσγειώνεται στο γαλαξία μας

ΑΣΤΕΙΑ by

Μπορεί να μην βρίσκεται σε ένα μακρινό γαλαξία, ωστόσο το νέο θεματικό πάρκο «Star Wars» στη Disneyland της Καλιφόρνια και στο Walt Disney World στη Φλόριντα αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς των ταινιών.

Σύμφωνα με το fox35orlando.com, οι εργασίες για το πάρκο, έκτασης περίπου 244 στρεμμάτων, ξεκίνησαν τον Απρίλιο χωρίς ακόμη να υπάρχει ημερομηνία για την πρώτη επίσκεψη του κοινού στις εγκαταστάσεις.

Η καλλιτεχνική φωτογραφία, που κυκλοφόρησε η Disney δίνει μια πρώτη εικόνα του «Star Wars Land» από ψηλά.

StarWars2

Το σχέδιο δείχνει πώς θα είναι διαμορφωμένο το πάρκο, ενώ είναι η πρώτη φορά που το concept παρουσιάζεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο.

StarWars3

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό, σε κάποια γωνιά του γαλαξία, περιτριγυρισμένο με βράχους και κτήρια, που θα στεγάζουν εκτός των άλλων καταστήματα. Επίσης, το πάρκο θα διαθέτει και τις μικρές του εκπλήξεις, όπως το Millenium Falcon σε ένα σημείο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πιλοτάρουν.

StarWars4

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, τις οποίες πρώτος παρουσίασε μερικούς μήνες πριν ο πρωταγωνιστής του διαχρονικού υπερθεάματος επιστημονικής φαντασίας, Harrison Ford, οι τυχεροί που θα επισκεφτούν το πάρκο θα αποκτήσουν την εμπειρία του Millenium Falcon πιλοτάροντας και συμμετέχοντας σε διαγαλαξιακές μάχες.

StarWars5

Οι ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι φαν έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα μέχρι η Disney να ανακοινώσει την ημερομηνία που οι νέες εγκαταστάσεις θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*