Τι συζήτησαν Τσίπρας και παραγωγικοί φορείς στο Μαξίμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί φορείς και οι επιχειρήσεις, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι αυτός ο διάλογος θα είναι διαρκής και δεν θα έχει απλώς έναν επετειακό χαρακτήρα με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ εξέφρασε στους εκπροσώπους των φορέων τη βούλησή του να λάβει υπόψη κατατεθειμένες προτάσεις κατά τη διαμόρφωση του προγραμματικού πλαισίου που θα εξαγγελθεί στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η γενική κατάσταση της οικονομίας, για την οποία ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η φετινή χρονιά αποτελεί καμπή και πως οι ερχόμενοι μήνες θα είναι οι πλέον κρίσιμοι για τη στροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία να αξιοποιηθεί η ανάπτυξη, αλλά και να κατανεμηθεί με δικαιοσύνη, κυρίως στις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της οικονομίας.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανίων Βορείου Ελλάδος, καθώς και η διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*