ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Ξεσκεπάστηκε ένα από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ στην Ελλάδα… Αυτό που κάλυπταν μετά μανίας οι Σαμαροβενιζέλοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Μετά το πόρισμα-φωτιά της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη έρχονται κακουργηματικές διώξεις για το σκάνδαλο της NOVARTIS. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του μεγάλου σκανδάλου (που κάλυπταν Σαμαροβενιζέλοι και βγήκε στην επιφάνεια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) περιλαμβάνονται μεγαλόσχημα πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής,
των επιχειρήσεων, των διαφημιστικών εταιρειών καθώς και ένας εκδότης

Δύο πρώην υπουργοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν κακουργηματικές κατηγορίες και η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, πυροδοτώντας μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

KONTRANEWS

Το ερώτημα είναι, αν στη σχετική ψηφοφορία που αναγκαστικά ακολουθήσει, τι γραμμή θα δώσουν οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας παραπέμποντας δύο δικά τους στελέχη ή θα επιχειρήσουν να καλύψουν τους εμπλεκόμενους στο γιγαντιαίο σκάνδαλο, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Πάντως από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Ελένη Τουλουπάκη τεκμηριώνεται με απόλυτο τρόπο η εμπλοκή δύο πολιτικών στο σκάνδαλο NOVARTIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: