Τελικός Κυπέλλου: Οριστικά με τα περσινά ρόστερ ΑΕΚ και Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Είχε γίνει γνωστό από χθες, οριστικοποιήθηκε σήμερα. Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα γίνει με τα περσινά ρόστερ.

Αυτό προβλεπόταν και στα σχετικά άρθρα της FIFA και το μεσημέρι της Τετάρτης οριστικοποιήθηκε και από την ΕΠΟ!

Οπερ σημαίνει πως ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν μεταγραφές που έγιναν για την σεζόν 2020/21.

Οι απώλειες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ασφαλώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσιμίκα, Ομάρ και Χριστοδουλόπουλο που έχουν αποχωρήσει και θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής αν ο τελικός γινόταν τον Ιούλιο. ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον, Αποστολόπουλος και όποιος άλλος αποκτηθεί μέχρι την 30ή Αυγούστου

Οι απώλειες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ασφαλώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Μπάρκα, Χουλτ, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη που αποχώρησαν και τους Ινσούα, Ενομπακάρε, Ιατρούδη, Καρακλάγιτς και όποιον άλλο αποκτηθεί. Δικαίωμα συμμετοχής δεν θα είχαν ούτε οι Βράνιες και Αραούχο ΑΝ επέστρεφαν στην Ένωση μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Επισημαίνεται, τέλος ότι δικαίωμα συμμετοχής ΔΕΝ έχουν ούτε οι δανεικοί που επιστρέφουν (επί παραδείγματι Κάιπερς, Βρουσάι κλπ).

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*