ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Στόχος των ολιγαρχών Τσίπρας και Δούρου! Απαιτείται αντίσταση και όχι στασιδιάσματα στα κανάλια της βαρονίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Του Θοδωρή Ζώτου

Το σάπιο σύστημα διαπλοκής, που δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια διακυβέρνησής του δεν τόλμησε να συγκρουστεί μαζί του …ελέω πολιτικού πολιτισμού, όχι μόνο δείχνει τα δόντια του αλλά “δαγκώνει” κιόλας, βομβαρδίζοντας με διατεταγμένη επικοινωνιακή καταιγίδα τους καταταλαιπωρημένους απ’ τα χρόνια μνημόνια Έλληνες πολίτες.

 Αφού πρωτίστως επέβαλε (πες-πες 5 χρόνια ο κόσμος πείθεται), την πολιτική μαριονέτα ως πρωθυπουργό, στόχος τώρα είναι η “εξόντωση” των δυο δυνατών χαρτιών του κόμματος της αντιπολίτευσης, δλδ του Αλέξη Τσίπρα και της Ρένας Δούρου.

 100 κονδυλοφόροι και μπουκωμένοι (αυτοί ντε που σου έλεγαν ότι τα μνημόνια είναι ευλογία και ότι όλες οι κοινωνικές τάξεις είναι με το ναι), βομβαρδίζουν επί 24ωρου, προσπαθώντας ανελέητα να παρουσιάσουν στον πολίτη την άκρα δεξιά ως κανονικότητα, τσακίζοντας με άνευ προηγουμένη προπαγάνδα κάθε διαφορετική φωνή και άποψη.

 Σ’ όλο αυτό το μαύρο τοπίο, δυστυχώς βλέπουμε τα περιβόητα αριστερόμετρα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ, να μη μπορούν να ανταποκριθούν και να γίνονται οι γλάστρες επιβεβαίωσης της βρώμικης ατζέντας τους.

Η ακροδεξιά δεν πέφτει με ευχολόγια και με επικοινωνιακή πολιτική που αποσκοσκοπεί μόνο στην διατήρηση των κεκτημένων εντός του κόμματος, ούτε με επαναστατικά κηρύγματα όταν βρισκόμαστε μεταξύ μας σε ταβέρνες και συνεστιάσεις.

Χρέος όλων των “θυλάκων” του ΣΥΡΙΖΑ, η προστασία των Αλέξη Τσίπρα και Ρένας Δούρου και όχι το σαμποτάζ στην προσπάθεια διεύρυνσης του κόμματος που θα σηματοδοτήσει την κυριαρχία στην ελληνική κοινωνία και την ανατροπή της χειρότερης δεξιάς όλων των εποχών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: