ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Στο ΣΚΑΜΝΙ το ΚΑΡΤΕΛ των ΚΛΕΦΤΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ… Οργίαζε επί ΣΗΜΙΤΗ με πυλώνα το MEGA…

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα ΚΑΡΤΕΛ που είχαν στήσει Έλληνες μεγαλοεργολάβοι και δύο ξένοι κατασκευαστικοί όμιλοι έγινε εργαλείο για τους οικονομικούς εισαγγελείς οι οποίοι έχοντας στα χέρια τους τρανταχτές αποδείξεις, καταθέσεις και ομολογίες προχωρούν στην άσκηση κακουργηματικών ποινικών διώξεων.

Έλληνες και ξένοι κλεφτοεργολάβοι θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από κακουργηματικές διώξεις για τη μεγαλύτερη απάτη που έστησαν σε βάρος του ελληνικού δημοσίου. Το ΚΑΡΤΕΛ έστηνε για δεκαετίες τους διαγωνισμούς των δημοσίων έργων εκτινάσσοντας παράλληλα τις τιμές στο τριπλάσιο και τετραπλάσιο του πραγματικού κόστους.

Οι εταιρίες που ήταν εκτός ΚΑΡΤΕΛ δεν συμμετείχαν στη μεγάλη λεηλασία αλλά ούτε μπορούσαν να διεκδικήσουν μεγάλα έργα με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστια οικονομική αιμορραγία και πολλές από αυτές να οδηγηθούν στη χρεοκοπία. Το ΚΑΡΤΕΛ οργίασε στην κυριολεξία την εποχή διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη, κατά την οποία το σύστημα διαπλοκής γιγαντώθηκε, ελέγχοντας όχι μόνο τα έργα και τις προμήθειες, αλλά ταυτόχρονα την τηλεόραση με βασικό πυλώνα το MEGA, τα μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, τους πολιτικούς, τα κόμματα και τις τράπεζες…

KONTRANEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: