Σωτήρης Παπαϊωάννου: “Για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά πρέπει να αποβάλλουν κάποιοι νεοσταλινικές νοοτροπίες”

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ένα είναι σίγουρο για όσους/σες έχουμε ματώσει στη Αριστερά για όσους συγκρουστήκσμε με νοοτροπίες λογικές και εγωκεντρισμούς.Δε θα αποδεχτούμε το κάθε χθεσινό η σημερινό γραφειοκράτη να μας φαλκιδεύει στα τσιτάτα του.

Η αποκαθήλωση και κυρίως η απομυθοποίηση στα #άγια των #Αγίων έγινε και τελείωσε το 1991. Πάρτε το χαμπάρι όλοι οι #Μουτζαχεντίν μικροί και μεγάλοι.Ο κόσμος της Αριστεράς ο κόσμος των βιωμάτων ο κόσμος της εργασίας ο κόσμος της αξιοπρέπειας δε χωράει σε λογικές και νοοτροπίες #νεοσταλινικές.

 Με όποιο μανδύα και να πλασάρονται.Οσοι/ες τελειώσαμε με το #Δημοκρατικό #Συγκετρωτισμό το 1991 ξέρουμε ακόμη καλύτερα απ το καθένα <<ότι χάθηκε δε θα το ξαναβρούμε>>.

 Και τέλος ας καταλάβουν πάρα πολλά κομμάτια που προέρχονται βασικά από το ιστορικό ΚΚΕ εσωτερικού ότι το σημερινό διακύβευμα δεν είναι ούτε η διάσπαση του 68.Ούτε,τα ιστορικά απωθημένα.Και κυρίως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε ΚΚΕ ούτε ΚΚΕ ες ούτε μετενσάρκωση ΠΑΣΟΚ ούτε κάτι από όλα αυτά που έχουν περάσει στην Ιστορία.Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και πρέπει να παραμείνει ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό κόμμα της Αριστεράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*