Σμήνος από μέλισσες τσίμπησαν τον Ντάνι Άλβες και διέκοψαν αγώνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Πολλά είναι τα παράξενα και απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, ακόμη και στις κορυφαίες κατηγορίες των πιο σημαντικών πρωταθλημάτων του κόσμου. Όπως στη Serie A της Βραζιλίας, όταν ένα σμήνος μελισσών διέκοψε τον αγώνα, με τον Ντάνι Άλβες να πέφτει «θύμα» της επίθεσής τους.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σάο Πάουλο με τη Φορταλέζα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι τα έντομα να φύγουν από το γήπεδο.

Μάλιστα, οι μέλισσες είχαν καθίσει στο σημαιάκι του κόρνερ, με αποτέλεσμα όταν πήγε να εκτελέσει ένα από αυτά ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σεβίλλης, να δεχθεί το… πέσιμο. Είναι χαρακτηριστικό το σκηνικό με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να πιάνει τον λαιμό του, όταν συνειδητοποίησε ότι εκεί είχε «απρόσκλητους επισκέπτες».

Tem mel o rapaz? Fotógrafo é atacado por abelhas no Pacaembu! Acompanhe São Paulo x Fortaleza ➡️ https://t.co/PeXCKSWyYa pic.twitter.com/qst2AbhcZo

— globoesportecom (@globoesportecom) October 5, 2019

Αυτός που έδωσε προσωρινά τη λύση, ήταν ο Τζάκσον της Φορταλέζα, που είχε το θάρρος να πάρει το σημαιάκι να και να το απομακρύνει, όχι όμως για πολλά μέτρα. Για την ακρίβεια, με την κίνηση αυτή εκνεύρισε περισσότερο τα συμπαθή έντομα.

Jackson 5: desarma, marca, cabeceia, chuta e tira as abelhas de campo; acompanhe São Paulo x Fortaleza ➡️ https://t.co/PeXCKSWyYa pic.twitter.com/zRiJXIpLYi

— globoesportecom (@globoesportecom) October 5, 2019

Μόλις βρέθηκε καινούργιο σημαιάκι, το παιχνίδι συνεχίστηκε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*