Σκουρλέτης: Το Δημοψήφισμα ανάγκασε τους δανειστές να δεχθούν τον Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

«Το δημοψήφισμα ήταν μια κορυφαία στιγμή για την ελληνική κοινωνία. Αν δεν υπήρχε αυτό το 61%, πολύ φοβάμαι ότι οι ακραίες φωνές εντός της Ευρώπης, ενδεχομένως, να είχαν βάλει μπρος το σχέδιο του Grexit» ανέφερε μιλώντας στον realfm ο Πάνος Σκουρλέτης και είπε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015 ανάγκασε τους δανειστές να δεχθούν ως συνομιλητή τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ουσιαστικά, ανάγκασε την πλευρά των δανειστών να αποδεχθεί ως συνομιλητή και τελικά αυτόν που θα υπέγραφε τη συμφωνία ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας -δεν είχαν πεισθεί όλοι γι΄αυτό» είπε.

«Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό το αποτέλεσμα της συμφωνίας και το τι έχει ακολουθήσει με τα καλά του και τα κακά του», σημείωσε ο ίδιος.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι οι αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ περί σχεδίου Β΄ του Γιάνη Βαρουφάκη κάνουν πιο επιτακτική τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής γι’ αυτήν την περίοδο, το κυβερνητικό στέλεχος είπε: «Πόσο πολιτική αξία μπορεί να έχει μία τέτοια δήλωση; Νομίζω καμία. Εχει υπάρξει η ίδια η πραγματικότητα, η οποία έχει πλέον διαλύσει οποιεσδήποτε αναφορές, νύξεις ή σκέψεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*