Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη για τις τηλεοπτικές άδειες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

H ΝΔ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για τη διατήρηση του καθεστώτος της ασυδοσίας και αδιαφάνειας, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει χυδαιότητες όσα δήλωσε σήμερα η βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Προκειμένου να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της διαπλοκής σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για “αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ” και “φασιστοειδή αντίληψη” της κυβέρνησης!», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει πως «οι χυδαιότητες αυτές από πλευράς της κ. Μπακογιάννη αναδεικνύουν πως η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να κάνει και να πει τα πάντα, ώστε να διατηρηθεί το καθεστώς ασυδοσίας και αδιαφάνειας που επικρατεί στις τηλεοπτικές συχνότητες».

Η βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, παραδέχτηκε στη συνέντευξή της, ότι το κόμμα της δεν έκανε τίποτα για αυτό, προσθέτοντας ότι η ίδια «λυπάται», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Καλές οι μετάνοιες, αλλά το ερώτημα παραμένει. Γιατί η ΝΔ δεν έβαλε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; Τι ήταν αυτό που την εμπόδισε; Θα μας εξηγήσουν κάποια στιγμή οι εκπρόσωποι της ΝΔ που καθημερινά ξιφουλκούν ενάντια στην επιβολή της νομιμότητας στον χώρο των ΜΜΕ;».

Μπακογιάννη: Φασιστοειδής η αντίληψη της κυβέρνησης

Για φασιστοειδή αντίληψη της κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση της αδειοδότησης των καναλιών έκανε λόγο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μίλησε για «κατάφωρη παρέμβαση της κυβέρνησης στην ελευθεροτυπία» ενώ τόνισε ότι «είναι το αυταρχικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο βγαίνει σε όλες τις μορφές».   Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι έκανε καναλάρχη τον κ. Παππά και σημείωσε ότι όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*