ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Σκάνδαλο Folli Follie: Δίωξη για κακουργήματα και απαγόρευση εξόδου στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, για μία ακόμη φορά, για τη Folli Follie, με τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση να ασκεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα τόσο στην οικογένεια Κουτσολιούτσου όσο και σε ακόμη επτά άτομα. Η δίωξη αφορά τη συμμετοχή των εν λόγω προσώπων στην τέλεση αδικημάτων που αφορούν την εταιρεία.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η δίωξη στρέφεται κατά του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της συζύγου του Κατερίνας, του γιου τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα για τα οποία ο κ. Δραγάτσης είχε ζητήσει από το Δικαστικό Συμβούλιο να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Ο εισαγγελέας πάντως συνεχίζει την έρευνα και για άλλα αδικήματα οπότε αναμένεται εκ νέου κλήτευση υπόπτων.

Σύμφωνα με δικηγορικές πηγές η μεν οικογένεια Κουτσολιούτσου στις εξηγήσεις της αρκέστηκε στην ανάπτυξη νομικών θεμάτων οι δε υπόλοιποι 7 (η πλειονότητα τουλάχιστον) εκτιμάται πως «έδειξε» ευθύνες στη μακρινή Ασία και στο γκρουπ του Ομίλου με τις 18 θυγατρικές εταιρείες.

Παράλληλα έχει ζητηθεί απαγόρευση εξόδου όλων των κατηγορουμένων από την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: