ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Σε μπουρ@@@ελο ο Μπουτάρης… Σαν στο σπίτι ο φιλότουρκος Δήμαρχος που λατρεύει τα Gay Prides και θέλει “Νέα Μακεδονία” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Σε οίκο ανοχής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Συγκεκριμένα, ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Ο,τι Thess» και μαζί με τον παρουσιαστή, επισκέφθηκαν την περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι ανοχής.

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης, ήταν αυτός που «καθάρισε» την περιοχή της Αισώπου από τους οίκους ανοχής και τους μετέφερε στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μαζί με την κάμερα του «Ο,τι Thess» μπήκε σε οίκο ανοχής και μίλησε για την δική του πρώτη φορά μέσα σε οίκο ανοχής. Αποκάλυψε πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη.

Ο Μπουτάρης επισκέφθηκε οίκο ανοχής

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, δήλωσε ότι τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς όλους όσοι τον κατακρίνουν, τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».

Επίσης, ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για την «Μακεδονία» και τα Σκόπια, για τις επιθέσεις από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του αλλά και αναρωτιέται γιατί όλοι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων, τον επισκέπτονται στο γραφείο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: