ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ρένα Δούρου: Μια αδίστακτη κυβέρνηση φέρνει νύχτα (ν)τροπολογίες-καταδίκη για το περιβάλλον

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Χωρίς διάλογο, χωρίς διαβούλευση, χωρίς διαφάνεια, η κυβέρνηση φέρνει “νύχτα” σε μια ουσιαστικά κλειστή Βουλή έναν νόμο που καταστρέφει το περιβάλλον, δήλωσε η Ρένα Δούρου, μιλώντας σήμερα Στο Κόκκινο.

Με βάση το προφίλ που καλλιεργούσε ο κ. Μητσοτάκης, μερικές περιβαλλοντικές οργανώσεις είχαν την ελπίδα ότι θα έχουμε μια πιο “πράσινη” διαχείριση του περιβάλλοντος, επισήμανε η Ρένα Δούρου στην Ευγενία Λουπάκη και όπως τόνισε τώρα μας πέταξαν στο κεφάλι μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής ένα νομοσχέδιο που το μόνο πράσινο που έχει είναι, το οποίο ουσιαστικά δίνει πράσινο φως στα πιο αδηφάγα μικρά και μεγάλα συμφέροντα να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των δασών, των θαλασσών, του αέρα που αναπνέουμε

Η τέως περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως είναι ουσιαστικά εξυπηρετήσεις στην Ελληνικός Χρυσός να κάνει ό,τι θέλει με μια απλή γνωστοποίηση, ούτε καν να μπαίνει στο κόπο να ζητήσει άδεια. Πώληση του ΑΔΜΗΕ της πιο κερδοφόρας επιχείρησης όπου το Δημόσιο έχει πλειοψηφία των μετοχών.

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε δασικές περιοχές, παρεμβάσεις “τουριστικού χαρακτήρα” σε δάση, “προσωρινοί” σταθμοί μεταμόρφωσης απορριμάτων για πέντε χρόνια αντί για κατασκευή χώρων επεξεργασίας, μια επίθεση κυριολεκτικά στο περιβάλλον από τον μειλίχιο κ. Χατζηδάκη, που θα υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας, τόνισε η κα Δούρου.

Έχουμε να κάνουμε με μία άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση, κατέληξε, και βρισκόμαστε σε μια σοβαρή κρίση Δημοκρατίας. Στοιχειώδης υποχρέωση του υπουργού μπροστά στην καθολική αντίδραση των περιβαλλοντικών οργανώσεων και της αντιπολίτευσης, είναι να το αποσύρει και να το επαναφέρει στο φως της ημέρας, με τη Βουλή σε πλήρη λειτουργία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: