Πρόταση Παναθηναϊκού σε Χρήστο Δώνη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τον Χρήστο Δώνη σε συνάντηση την Τρίτη για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν μια αναλυτική συζήτηση με τον εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού και για όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, αλλά κυρίως για το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο Χρήστος Δώνης περίμενε την διοίκηση του «τριφυλλιού» να τον καλέσει για το θέμα του συμβολαίου του, κάτι που δεν γινόταν με αποτέλεσμα ο Έλληνας μέσος να κοιτάει όλο και περισσότερο την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Το ραντεβού αυτό, όπως είπαμε παραπάνω, γίνεται ώστε να πέσουν οι τόνοι και σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να καταφέρει να πείσει τον Δώνη να μείνει στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να ανατρέψει το κλίμα που υπήρχε γι” αυτόν πριν τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες να πειστεί και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας μέσος παραμένουν λίγες, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού και ο ίδιος θα ήθελε πλέον και πολύ περισσότερο μετά απ” όσα έγιναν αυτό το διάστημα και με τον πατέρα του, να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην καριέρα του.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*