ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης στο Έθνος… Σαρωτικές αλλαγές στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by

Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ανακοινώσει ο όμιλος Dimera για τους εργαζόμενους που πλεονάζουν μετά την απόφαση για αναστολή της κυκλοφορίας της έκδοσης του Ημερήσιου Έθνους από αύριο.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα όπου και θα προσδιοριστεί ο αριθμός των εργαζομένων που αφορά αλλά και τα κίνητρα αποχώρησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αν δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος που θα τεθεί για μείωση του προσωπικού θα ακολουθήσουν απολύσεις.

Την ίδια στιγμή στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο οποίος ελέγχεται από τη Dimera προχωρά με ταχείς ρυθμούς η αναδιάρθρωση του προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να μην ανανεωθούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου περίπου 30 ατόμων που απασχολούνται κυρίως σε εκπομπές.

Παράλληλα θα υπάρξουν αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και συγκεκριμένα σε ότι αφορά στις εκπομπές.
Ειδικότερα έχει ήδη αποφασιστεί και συμφωνηθεί ότι η νέα Anchorwoman του σταθμού θα είναι η Νίκη Λυμπεράκη η οποία θα παρουσιάζει και πολιτική εκπομπή.

Παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν και αλλαγές σε επίπεδο παρουσιαστών εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού καθώς αναμένεται να απομακρυνθούν παρουσιαστές βασικών εκπομπών και στη θέση τους να προσληφθούν νέοι οι οποίοι θα πλαισιωθούν και από νέα πρόσωπα τα οποία εργάζονται ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στόχος όπως αναφέρουν πηγές του ομίλου Dimera είναι επιτευχθούν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης, να μειωθεί το κόστος και να τονωθούν τα διαφημιστικά έσοδα καθώς ο μέτοχος έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να μην έχει τραπεζικό δανεισμό και ουσιαστικά χρηματοδοτεί τη λειτουργία της Ραδιοτηλεοπτική, ιδιοκτήτριας του Έψιλον εξ ιδίων.

Πηγή: bankingnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: