ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Ο Μητσοτάκης της ΝΔ που έκλεισε 6 νοσοκομεία το 2013, επισκέφθηκε σήμερα το ΑΤΤΙΚΟ (να δει πως θα κλείσει κι αυτό;)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Χαιδαρίου κι ιατρού Θ.Σπηλιόπουλου

«Κροκοδείλια δάκρυα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

Με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτακη  ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΌ :

Όταν Αδωνις προσπάθησε να κλείσει το Λοιμωδών στο Χαιδάρι και έφερε τα ΜΑΤ στο Αττικό νοσοκομείο για να καταφέρει να κάνει περιοδεία , ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε πάρει χαμπαρι, για τον υποδιπλασιασμο του προϋπολογισμού του ΑΤΤΙΚΟΥ ούτε για την εκχώρηση τομέων στους εργολάβους , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 250.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ,  γιατί ήταν απασχολημένος με τις απολύσεις των καθαριστριων , των δημοτικών υπαλλήλων , την δήθεν αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων  που οδηγούσε σε μνημονιακες απολύσεις, στις απολύσεις των καθηγητών και έπλεκε πουλόβερ η ξυλωνε ανάλογα με την περίπτωση προκειμένου να ιδιωτικοποιήσει τα πανεπιστήμια  να συγχωνευσει σχολεία η,να ιδιωτικοποιήσει  τους δημοτικούς  βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Τώρα ανυπόμονος για την εξουσία αδραχνει κάθε ευκαιρία που αντικειμενικά προβλήματα της δικής του πολιτικής μείωσης κατά 1/4 του ΑΕΠ  παραμένουν ακόμα δυσεπίλυτα και όχι άλυτα κατά πως θα θέλει .
Δεν ήξερε όμως δικαιολογημένα γιατί όλοι τους νοσηλεύονταν οπότε χρειάζονταν στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ,που το ” κλέψανε με τις υπογραφές τους από το δημόσιο σύστημα υγείας και το χάρισαν στους φίλους τους .Μόνο που ξέχασαν τα δεύτερα βιβλία πίσω από τον ” τοίχο”..
Το ΑΤΤΙΚΟΝ λοιπόν ,το καταχρεωμενο κατά 200.000.000 περίπου από τις δικές σας κυβερνήσεις ,ώστε να εξυγιάνθει σαν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ. και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  το σώσαμε και από την ΕΝΤΑΤΙΚΗ τώρα είναι σε αποθεραπεία αποκατάστασης .Χάρις στον ηρωισμό των εργαζομένων .
Μη κοπτεστε για το συνδικαλιστικό κίνημα και τις νόμιμες διεκδικήσεις των εργαζομένων .
Εμείς θα ανταποκριθούμε στις δίκαιες απαιτήσεις τους για βελτίωση των συνθηκών και πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού
Εμείς που βάλαμε πλάτη για να ξεκολλήσει το κάρο θα τους διώξουμε και τους εργολάβους όσους τα τερτιπια των δικαστικών αποφάσεων τους κρατάνε ακόμα μέσα .
Με την βοήθεια του Υπουργείου Υγείας ,της περιφέρειας ,αλλά και με ιδια εσοδα   προσλαμβάνουμε ,επισκευαζουμε ότι διορθώνεται ,κάνουμε διεθνείς διαγωνισμούς και όχι παρατάσεις .
Αφου μπορέσαμε και ξεχρεωσαμε το σύστημα Υγείας
γέμισε  και η  ” κασέλα ”  του ΑΤΤΙΚΟΥ και αγοράζουμε αργά και σταθερά φθηνοτερα .
Επιστρέψτε λοιπόν στο αγαπημένο σας σπορ ξανά : ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , και αφήστε  εμάς  να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την βελτίωση
της καθημερινότητας .
Θοδωρής Σπηλιοπουλος
άμισθο μέλος Δ.Σ ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*