Περιοδεία Τσίπρα στη ΔΕΘ: Το αστείο με το βαγόνι και οι Pink Floyd

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

«Έκλεψε την παράσταση» η στρατιωτική μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού που έπαιξε σύγχρονους ρυθμούς (μεταξύ αυτών και τραγούδια των Pink Floyd) κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

Μάλιστα, η υποδοχή του κ. Τσίπρα από τη μπάντα έγινε με το «Final Countdown», όπως καταγράφεται και στο παρακάτω βίντεο του thestival.gr. Η μπάντα άρχισε να παίζει μόλις ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Περίπτερο και συνέχισε μέχρι που απομακρύνθηκε. Στον πρωθυπουργό άρεσε πάρα πολύ και το έδειξε καθώς για λίγα λεπτά έμεινε να την παρακολουθεί και να απολαμβάνει τη μουσική.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την περιοδεία στην 81η ΔΕΘ από το Περίπτερο του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου έκανε δήλωση για την πορεία της ΔΕΘ, για τη συμβολή του Πρακτορείου στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και για την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Περίπτερα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, της ΕΡΤ 3, του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΣΠΑ.

Στο Περίπτερο της Αττικό Μετρό ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι του Μετρό το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: «Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;».

Η περιοδεία του πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε στο Περίπτερο της Ρωσίας όπου έκανε τα εγκαίνια μαζί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*