Παναθηναϊκός: «Έδεσε» τον Μαυρομάτη μέχρι το 2022

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Σε μια ακόμη επέκταση συμφωνίας με ποδοσφαιριστή της προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο τελευταίος χρονικά είναι ο Θεοφάνης Μαυρομμάτης, τον οποίο «έδεσε» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο 22χρονος στόπερ πήρε την προηγούμενη σεζόν την ευκαιρία του από τον Γιώργο Δώνη, έχοντας προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2018, έπεισε με τις εμφανίσεις του ότι αξίζει θέση στο βασικό σχήμα και με 21 συμμετοχές στο κέντρο της άμυνας έγινε βασικό μέρος των πλάνων του προπονητή του.

Η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Φάνης Μαυρομμάτης είπε: «Πρώτα απ” όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύεται τόσο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου που είναι κοντά και σε χαρές και σε λύπες.

Ακολουθεί μια νέα σεζόν που σε σχέση με πέρυσι έχει αυξημένες απαιτήσεις και είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στη νέα πρόκληση. Προσωπικά θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από την προπόνηση προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής, να αποδώσω καλύτερα από πέρυσι, να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Θέλω σε αυτή την τριετία να μπορέσω να μπω στην εθνική ομάδα, να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*