ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Όχημα έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και το Βελγίου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by

Συναγερμός σήμανε στις βελγικές αρχές όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι και τον Βέλγο πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Βέλγιο κατά την διάρκεια εκδηλώσεων για το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι δύο πρωθυπουργοί μετέβαιναν στο νεκροταφείο πεσόντων Saint Symphorien που βρίσκεται κοντά στη νοτιοδυτική βελγική πόλη του Mons, κοντά στα γαλλικά σύνορα. Η συνοδεία που μετέφερε τους δύο πρωθυπουργούς κινούνταν κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Ε19 / Ε42, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε σε αυτόν, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς που οδήγησαν μοτοσυκλέτες, σύμφωνα με το Sudinfo.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Το αυτοκίνητο που μετέφερε το Βέλγο πρωθυπουργό αναγκάστηκε να σταματήσει για αρκετή ώρα στο σημείο, αλλά στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του για το νεκροταφείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι πίσω από το τροχαίο ατύχημα και δεν έχουν υπάρξει επίσημες δηλώσεις από τις αρχές.

Οι δύο πρωθυπουργοί συνέχισαν το πρόγραμμά τους και επισκέφθηκαν στο νεκροταφείο του Saint Symphorien, όπου πήραν μέρος σε τελετή κατάθεσης στεφάνων στο πλαίσιο εκδηλώσεων μνήμης που σημάδεψαν την εκατονταετηρίδα από το τέλος του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top