ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

Ο οικονομολόγος Χαράλαμπος Μπαρούτας υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΠΟΛΙΤΕΣ του Ηλία Ψινάκη

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Αποφοίτησε από το Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας το 1995.Σπούδασε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην “Διοίκηση και Διαχείριση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας” του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος για πάρα πολλά χρόνια, αλλά και ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες.Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2001.

Από το 2016 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο Αθηνών ‘Η Αγία Ελένη’.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού ως ιδιοκτήτης μικρής ξενοδοχειακής μονάδας. Επίσης είναι συνιδρυτής της εταιρίας Facetraveller που ασχολείται με τις ΤΠΕ.

Παράλληλα με την εργασιακή και ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία ανέπτυξε έντονα και την εθελοντική του δράση.Για πάρα πολλά χρόνια ήταν μέλος της εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας της πόλης του καθώς και σε πολλές ομάδες για την αναδάσωση των περιαστικών δασών.Αρκετά έντονη όμως υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει η εθελοντική του δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

οπως ο ίδιος δήλωσε στο epikairo.com για τους λόγους της υποψηφιότητας του :

“Οραματίζομαι μία Ευρώπη που θα έχει ως ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της τον σεβασμό στο περιβάλλον και στα ζώα,αδέσποτα και μη.Μία Ευρώπη που θα ακούει και θα ενστερνίζεται τις απόψεις των πολιτών της βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους και όχι απλά να τις καταγράφει.Μία Ευρώπη όπου όλοι θα είναι ίσοι απέναντι σε όλους χωρίς διακρίσεις.Μία Ευρώπη που θα επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών χωρίς λογοκρισία.

Οραματίζομαι μία Ευρώπη πραγματικά ενωμένη όπου θα έχουν εξαλειφθεί οι κοινωνικές ανισότητες .όπου η διαφορετικότητα θα λειτουργεί ως πλεονέκτημα και όχι ως μειονέκτημα στην ζωή των κατοίκων της.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top
%d bloggers like this: