Ο Μουζάλας καταδικάζει τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του δημάρχου Θέρμης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Το περιστατικό του εμπρησμού του αυτοκινήτου του δημάρχου Θέρμης, καταδικάζει ο  Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Οι Τοπικές Κοινωνίες όπως και οι ηγεσίες αυτών έχουν δείξει δείγματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού προς τους ταλαιπωρημένους Πρόσφυγες και Μετανάστες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τον εμπρησμό του υπηρεσιακού οχήματος του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Υπουργός κ. Γιάννης Μουζάλας εκφράζουν την συμπαράσταση, την έντονη καταδίκη και την απόλυτη αποδοκιμασία σε κάθε μορφή βίας και εκβιασμού.

Οι Τοπικές Κοινωνίες όπως και οι ηγεσίες αυτών έχουν δείξει δείγματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού προς τους ταλαιπωρημένους Πρόσφυγες και Μετανάστες. Ευθύνη του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η αστυνόμευση, η βελτίωση των συνθηκών για τους ανθρώπους και η εμπέδωση ισότητας, ισονομίας και ισοπολιτείας για όλους.

Οποιοσδήποτε επιχειρεί να τραμπουκίσει, να τρομοκρατίσει ή να εκβιάσει αυτούς που συμβάλλουν στη λύση του προβλήματος, το μόνο που καταφέρνει είναι να σφυρηλατεί την αίσθηση αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης μεταξύ των υγειών κομματιών της Κοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*