ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου συνεχίζει να παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

MEDIA/ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος πως έγινε γνωστό τη Δευτέρα που πέρασε υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Πριν από λίγο καιρό ο δημοσιογράφος είχε περάσει μια ακόμη περιπέτεια με την υγεία του, ενώ είχε περιγράψει ο ίδιος τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα. Δεν χρειάστηκε ούτε ηλεκτροσόκ, ούτε αδρεναλίνη, ούτε τίποτα. Επανήλθα με τις μαλάξεις» είχε πει μεταξύ άλλων στη ραδιοφωνική του εκπομπή, τρεις περίπου εβδομάδες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Θέλω να πω ποια είναι η πραγματικότητα για να ξέρει ο κόσμος. Αυτό το έπαθα στις 4 Ιουλίου. Πως; Ήταν βράδυ. Έπεσα για ύπνο. Ανοίγω τηλεόραση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Άφησα πέρασαν κάποια λεπτά αλλά αυτό επιδεινωνόταν. Παίρνω τηλέφωνο, λέω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Μου λένε είναι το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μπαίνω στο αμάξι και κατεβαίνω 260 χλμ/ώρα την Πέτρου Ράλλη μόνος μου. Δεν ξέρω πως πήγα. Με αλάρμ, με φανάρια με προβολείς, με κόρνα. Φτάνω στην είσοδο, μπαίνω μέσα με τις μπάντες, κατεβαίνω, παίρνω την τελευταία μου ανάσα και πέφτω. Ήταν ένα ζευγάρι εκεί. Με παίρνουν, με πάνε στα επείγοντα, και ήταν ένας καρδιολόγος πολύ μάγκας, πιτσιρικάς ειδικευόμενος και με πλακώνει στις μαλάξεις. Μου είπε ότι έβαζε τα δάχτυλά μου μέσα στο κορμί μου 6 εκατοστά. Στην πέμπτη μάλαξη πετάχτηκα. Μου είπε όμως ότι όταν πήγα εκεί, για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα», είχε πει ο δημοσιογράφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: