Ο άντρας που αναλαμβάνει να σιδερώσει ό,τι του φέρνει ο κόσμος… σε ένα μπαρ

ΑΣΤΕΙΑ by

Με τον ίδιο τρόπο που όλοι οι εφευρέτες πρέπει να βρουν έμπνευση για να αλλάξουν τον κόσμο, έτσι κι ο καλλιτέχνης James Hook από το Μπρούκλιν συνειδητοποίησε πως πρέπει να αλλάξει περιβάλλον.

«Σιδέρωνα μια μέρα και σκέφτηκα: “έχω φτάσει στο όριο του τι μπορώ να κάνω μόνος μου”», δήλωσε, αναφορά με την απόφασή του να στήσει ένα πάγκο σιδερώματος στο πίσω μέρος ενός μπαρ στο Williamsburg, κάθε Τρίτη και για όλο τον Ιούλιο, όπου θα σιδερώνει ό,τι του φέρνει ο κόσμος.

«Σιδέρωνα μια μέρα και αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να το απολαμβάνω τόσο πολύ, που ήθελα να το μοιραστώ με τους ανθρώπους», λέει ο πατέρας τριών παιδιών στην New York Post. «Ο μόνος τρόπος να κάνεις ειρήνη με τις βαρετές εργασίες, είναι να μάθεις να τα αγαπάς», εξηγεί.

«Είναι το ίδιο με το να έχεις έναν καλό οργασμό, συμπληρώνει ο Hook και συνεχίζει «μπορεί να τον πετύχεις και μόνος σου, αλλά έναν καλό οργασμό πρέπει να μοιράζεται και με άλλο πρόσωπο».

«Αν κάποιος μου φέρει μια πλισέ φούστα από μετάξι, η καρδιά μου θα σπάσει από την αγωνία αλλά θα αναλάβω την πρόκληση», συμπληρώνει.

ironman2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*