Νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα για το Nations League

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Νέους παίκτες θα δοκιμάσει ο Τζον Φαν Σιπ στα πρώτα δύο ματς της Ελλάδας στο Nations League.

Η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει Σλοβενία και Κόσοβο στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις επιλογές του προπονητή για την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Σε αυτή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Χρήστος Τζόλης, Λάζαρος Ρότα, Γιάννης Μιχαηλίδης, Στράτος Σβάρνας και Γιώργος Κυριακόπουλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Φαν Σιπ είναι οι Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

«Χτίσιμο νέας ομάδας και καλά αποτελέσματα»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε τα εξής.

«Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*