ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Η δημοτική παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου

Ούτε καν έμμεση στήριξη δεν προσφέρει ο Κ.Μητοστάκης στην υποψηφιότητα του Ν.Παπαδημάτου για τον δήμο Πάτρας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. χθες είχε, για πολλοστή φορά, τονίσει στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ότι στηρίζονται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις Δημοτικές Εκλογές μόνο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των τριών μεγαλύτερων Δήμων της χώρας.

ΤΟΠ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ Νίκος Νικολόπουλος: Από αουτσάιντερ, φαβορί για τη Δημαρχία της Πάτρας

Η δέσμευση Μητσοτάκη εξαιρούσε την Πάτρα και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πανικόβλητα τα στελέχη της Ν.Δ. ζητούσαν να «μπαλωθεί» έστω και πρόχειρα η κατάσταση. Η δημοτική παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου δεν «τραβάει» και μπροστά στο πιθανότατο ενδεχόμενο να καταγραφεί με… μονοψήφιο ποσοστό στις Δημοτικής Εκλογές, επινοήθηκε η «στήριξή» του μέσω μιας… μουγκής φωτογραφίας με τον Μητσοτάκη.

Κάπως έτσι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. «στήθηκε» μπροστά στο φακό, «φόρεσε» κι ένα αναγκαστικό χαμόγελο και στο λεπτό ξεπροβόδισε τον επισκέπτη του. Δεν υπήρχε χρόνος, αλλά και δεν είχε τη βούληση να θέσει στον Πρόεδρο της Ν.Δ. τα μείζονα προβλήματα της πόλης (τρένο, ίδρυση Νομικής, φυσικό αέριο, Πατρών-Πύργου κ.λπ.).

Μάταιο αγώνα με τηλεφωνικές… αποκρύψεις κάνει στην Πάτρα ο αμφιλεγόμενος νεοδημοκράτης υποψήφιος Νίκος Παπαδημάτος

Πάντως, για να είμαστε φιλαλήθεις, ο Μητσοτάκης δεν αναίρεσε την δέσμευσή του.

Άσχετα αν η Ν.Δ. βλέπει με συμπάθεια τις υποψηφιότητες «νεοδημοκρατών» ανά τη χώρα, χρίσμα δεν δίνει, αφού είναι πεποίθησή της ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να εκφρασθούν ελεύθερα και χωρίς την παραμικρή κομματική παρέμβαση. Πλην Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά…

Ο Νίκος Παπαδημάτος επέστρεψε στην Πάτρα έχοντας αποκομίσει μια «άψυχη» φωτογραφία και εξακολουθεί να βρίσκεται σε περιδίνηση, προσπαθώντας να ξορκίσει την ώρα και τη στιγμή που δέχθηκε να ‘ναι ο μπροστινός μιας σίγουρης αποτυχίας…

Αναζητάει και βρίσκει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το ζόρι και μάλιστα, από το «κάτω ράφι» των στελεχών της Ν.Δ., αφού οι καλύτεροι προτιμούν τα ψηφοδέλτια του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Άλλωστε κι ο ίδιος, ξεκομμένος από τα κομματικά δρώμενα εδώ και μια δεκαετία, βγαίνοντας πρόσφατα από τη «ναφθαλίνη» σε τι καλύτερο θα μπορούσε να προσδοκά; Πολύ δε, περισσότερο όταν οι απλοί νεοδημοκράτες δεν ξεχνούν τις περιπετειώδεις πολιτικές αναζητήσεις του στην «Πολιτική Άνοιξη», τη «ΔΗΑΝΑ» και τη «Νέα Μέρα» του Χρήστου Ζώη.

Αν φθάσει μέχρι το τέλος της προεκλογικής διαδρομής, είναι βέβαιο ότι θα πιει μέχρι τον πάτο το πικρό ποτήρι της αποτυχίας. Μέχρι τότε, βέβαια, θα τρέφει την ψευδαίσθηση ότι ο λαός της Πάτρας θα συγκινηθεί από τις κλήσεις της εντεταλμένης call center, που καλεί τους Πατρινούς να σκεφθούν την υποψηφιότητα Παπαδημάτου.

Αλλά προεκλογικός αγώνας εξ αποστάσεως και με… απόκρυψη γίνεται; Και τι είδους αγώνας είναι αυτός, όταν ο στηριζόμενος από τη Ν.Δ. υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, δεν θέλει να συστεγασθούν τα προεκλογικά τους κέντρα, για να μην παρασυρθεί από το κύμα της απαισιοδοξίας, που έχει σκεπάσει την δημοτική παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου; Φαντασθείτε, δύο προεκλογικά κέντρα, στον ίδιο δρόμο, αλλά… απέναντι για να μην παρασυρθεί ο Φαρμάκης στην… κατρακύλα του Παπαδημάτου, που έχει συμβιβασθεί με μια διαχωρίσιμη ήττα και με την ελπίδα ότι θα τον έχει «στα υπόψη» η Ν.Δ., όταν έλθει στην εξουσία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top
%d bloggers like this: