Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Είναι ειλημμένη η απόφαση του Μέλο Περέιρα, μετά και την επιτυχία του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, να κάνει τα ντέρμπι με ξένους διαιτητές.

Ο Μέλο Παρέιρα θα φέρει ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, τουλάχιστον στην αρχή του πρωταθλήματος αναφέρει η Live Sport, μετά και την άριστη απόδοση του Νταβίντ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου.

Ο Περέιρα θα αξιολογήσει την απόδοση των Ελλήνων διαιτητών και ειδικά των διεθνών και δεν αποκλείεται στην πορεία να ανατεθεί σε κάποιους η διεύθυνση ενός ντέρμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα. Μάλιστα, παρά την αντίθεση των διαιτητών, ο Περέιρα έχει τη στήριξη της ΟΥΕΦΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα. και να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα.

Υπενθυμίζεται από την τέταρτη μέχρι και τη δέκατη αγωνιστική υπάρχουν όλα τα ντέρμπι της Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την 4η αγωνιστική (22-24/9), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την 5η (30/9-1/10), ΑΕΚ-Ολυμπιακός την 6η (6-7/10), Άρης-ΠΑΟΚ την 7η (20-22/10), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός την 8η (27-29/10), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την 9η (3-5/11) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τη 10η (10-11/11).

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*