Μάκης Φιλόπουλος: “Ο τελειωμένος δήμαρχος να μην χρησιμοποίει τους εγαζομένους του δήμου για βαστάζους του”

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Συμβασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο μάρκας fiat συνέλεγαν και κατέστρεφαν, σύμφωνα μεπληροφορίες, προεκλογικό υλικό των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, το πρωί της Πέμπτης, μπροστά σε έκπληκτους περαστικούς . Άμεση και εντονότατη ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ- Νέα Αρχή”, ο οποίος σε δήλωση του τόνισε χαρακτηριστικά:

”Ο εκβιασμός του απερχόμενου δημάρχου προς τους εργαζομένους του δήμου, αποτελεί την κορύφωση, μιας αυταρχικής και φασιστικής πρακτικής του κατά φαντασίαν σουλτάνου της Γλυφάδας. Ο ελεγχόμενος από την Ελληνική δικαιοσύνη , για σοβαρότατα αδικήματα, κ. Παπανικολάου , εξαναγκάζει υπαλλήλους του δήμου, αντί να κάνουν την δουλειά για την οποία τους πληρώνουν οι δημότες της πόλης, να υφαρπάζουν το προεκλογικό υλικό των δημοτικών συνδυασμών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, συμβασιούχοι του δήμου, αφαιρούσαν, μεταχειριζόμενοι απειλές, προεκλογικό υλικό όλων των δημοτικών συνδυασμών, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο μάρκας fiat stilo και – κατά δήλωση τους – καθοδηγούμενοι από τον διευθυντή του γραφείου του υπόδικου, απερχόμενου δημάρχου και κουμπάρου του κ. Γκρίλα και τον αντιπρόεδρο της Τ. Ο .της ΝΔ, κ. Δουδέση.

Καλώ τους συμβασιούχους κ. Κωνσταντόπουλο και Παπαδιονυσίου να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους και να πάψουν να παριστάνουν τους βαστάζους, ενός τελειωμένου δημάρχου. Ο κ. δήμαρχος τους εξαναγκάζει σε  παράβαση καθήκοντος και επισύρει κυρώσεις.

Να γνωρίζουν ότι την ερχόμενη Κυριακή η Γλυφάδα τελειώνει με το σάπιο καθεστώς του Παπανικολάου και χαράζει μια νέα μέρα για την πόλη, το δήμο και τους εργαζόμενους.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*