Λεβέντης: Ο Τσίπρας μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Στο ταξίδι στις ΗΠΑ και το αν θα συμμετάσχει μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού, την υπόθεση Καλλιάνου, αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε σημερινή συνέντευξή του στον Βήμα FM.

Αναφερόμενος στο ταξίδι στις ΗΠΑ, ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «Εγώ έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17… Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός».

Σχετικά με την παραίτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιάννη Καλλινου, παρατήρησε πως «ο κ. Καλλιάνος χρησιμοποιείται τώρα. Δεν είναι κακό παιδί. Αυτός ισχυρίστηκε ότι του είπα «θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;»

«Ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Για την πιθανότητα της συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%… Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε τάδε, πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*