Κουμουτσάκος: Τα σημερινά γενέθλια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν γίνει μνημόσυνο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνει τον απολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Κουμουτσάκος κάνει λόγο για «ημέρα λήθης και θλίψης», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου:

«Συμπληρώνεται, σήμερα, ένας χρόνος από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα γενέθλια της δεύτερης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και, όμως, η Κουμουνδούρου δεν έχει ακουστεί. Ούτε λέξη. Ούτε ψίθυρος.

Προφανώς, ακόμα και για τους ίδιους, η σημερινή ημέρα δεν είναι επέτειος μνήμης, αλλά ημέρα λήθης και θλίψης. Προσπαθούν να ξεχάσουν τι έλεγαν πριν και τι έκαναν μετά. Προσπαθούν, με τη σιωπή τους, να ξεχάσει και η κοινωνία τα λόγια, τα έργα και τις ημέρες τους. Ματαιοπονούν.

Οι Έλληνες ξέρουν. Τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”. Απόδειξη, το θέμα του διαγωνισμού παρωδία, του διαγωνισμού οπερέτα, που έχει γίνει μπούμερανγκ, αν όχι Βατερλό για την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Παππά».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*