Κεγκέρογλου: Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

«Ολιγοπώλιο» χαρακτήρισε την εικόνα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Θα μπορούσε να γίνει με χιλιάδες άλλους τρόπους» τόνισε και εξήγησε: «Θα μπορούσε να καθοριστεί το τίμημα εκ των προτέρων και να τεθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις και να παρθούν οι άδειες από όσους ήθελαν.Θα μπορούσαν να είναι και οχτώ οι άδειες».

Σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε: «Η ενημέρωση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι σε λιγότερα χέρια πλέον και γι” αυτό είναι καλό που θυμήθηκε η κυβέρνηση το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο, όμως, θα πρέπει να είναι ισχυρό. Ισχυρό σημαίνει να μην είναι το μακρύ χέρι του κ. Παππά και της κυβέρνησης, αλλά να είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που δεν θα έχει κομματικούς εγκάθετους κανενός κόμματος και θα μπορέσει να προστατεύσει και τον πολίτη και τους εργαζόμενους και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των ανθρώπων που επένδυσαν».

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους των τηλεοπτικών καναλιών που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια λειτουργίας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχοληθεί πρωτίστως με τους ανθρώπους αυτούς. Θα πρέπει να έχουν κάθε προτεραιότητα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*