Ινσούα: Η ΑΕΚ αξίζει τίτλους, πρώτα το κύπελλο και μετά κι άλλους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ευτυχισμένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ και αποφασισμένος να κατακτήσει τίτλους μαζί της, δήλωσε ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα την Πέμπτη και μία μέρα μετά το ΑΕΚ TV παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους», είπε αρχικά ο Ινσούα και συνέχισε.

«Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους».

Οσο για το μήνυμα του προς τους οπαδούς της Ένωσης, τόνισε: «Προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να τους κάνω χαρούμενους. Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*