ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η Διονυσία Χατζηαντωνίου υποψήφια με τον Γιώργο Δημόπουλο στον Δήμο Κορυδαλλού!

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

“Αγαπητοί Συνδημότες,

Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Υπάρχει το ήθος, η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά κυρίως απέναντι σε εκείνες τις ευάλωτες ομάδες που με θάρρος και αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν την καχυποψία, το φόβο και την αποστροφή μιας κοινωνίας αν αρνείται να συνυπάρχει και να σφυρηλατεί υγιείς σχέσεις αλληλεγγύης.

Απέναντι σ’ αυτές τις χρεοκοπημένες ιδεολογικές αντιλήψεις δίνω αγώνα πολλά χρόνια προσπαθώντας να αποδείξω και να καταδείξω πως όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα για μια ποιοτική ζωή, για μία δικαιότερη κοινωνική πολιτική σύμφωνα με τις αρχές της νομοκρατούσας πολιτείας.

Σε αυτόν τον ατέρμονο αγώνα ζωής με σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ και αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ, θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου για την αναβάθμιση της πολιτικής της υγείας στον Δήμο που μένω και δραστηριοποιούμαι, γεφυρώνοντας τις ανισότητες και διεκδικώντας ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ όλων σ’ ένα ποιοτικό σύστημα προστασίας της.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστώ τον Γιώργο Δημόπουλο για την τιμή, που με χαρά αποδέχθηκα, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Ενωτικού Συνδυασμού «Δήμος για όλους».”

Με εκτίμηση,
Διονυσία Χατζηαντωνίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: