Η ασύστολη προπαγάνδα του αντισυριζα μετώπου χωράει και Ρωμανιάδες και Μητρόπουλους μαζί σ’ ένα πάνελ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Προπαγάνδας ασύστολης το ανάγνωσμα για τα τσακάλια του Μητσοτακισμού, της αρπαχτής, της λαμογιάς που τάχα μου τάχα μου τώρα, τη βγαίνουν και εξ αριστερών με την λογική του παραλόγου “τη βγαίνουμε εξ αριστερών αλλά αβαντάρουμε Μητσοτάκη”, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε χάνους και ηλίθιους, διότι άλλη …επιστημονική εξήγηση δε μπορεί να υπάρξει.

Ιδού η σημερινή εικόνα κατάντιας της πρωινής ζώνης των νταβατζήδων:

ΣΚΑΪ. Ειρωνίες απ΄τον …βοναπάρτη χτενισμένο ως γλυψογέλαδο Οικονόμου σ΄ ό,τι έχει να κάνει με οτιδήποτε αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και βομβαρδισμός προπαγάνδας επί μία ώρα για την αλητοσκόπηση του απατεώνα του κοινού ποινικού δικαίου Μαραντζίδη.

ΑΛΦΑ: Ο …αυτοκράτορας Βερύκιος που εκτός απ’ το Θεό μιλάει και με στενούς συνεργάτες του Καμμένου (το ότι τον βρίζει βεβαίως-βεβαίως δεν έχει καμία σημασία), με υφάκι χιλίων καρδιναλίων όταν δεν κλαίει για τον ευεργέτη Κοντομηνά, συγκινεί με την αριστεροσύνη του ως αδικημένο απ’ τη ζωή φτωχόπαιδο.

 ΑΝΤ1 Ως χτες είχε Ρωμανιά και Μητρόπουλο εναλλάξ μονές-ζυγές, από σήμερα ο κ. Παπαδάκης τους βάζει μαζί (τα μπουμπούκια να μην είναι μόνα τους και μαραθούν), σ’ ένα ατέλειωτο κρεσέντο λασπολογίας,  διασποράς ψευδών ειδήσεων με τον τηλεπαρουσιαστή να τσαμπουκαλεύεται σ’ όποιον τολμάει να πει μια αλήθεια για πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης κ.λ.π

Και μάλιστα ο γίγαντας Παπαδάκης (Ναι αυτός ο …μυρωδιάς μετά Χριστόν προφήτης, με 40 χρόνια στην τηλεόραση που δεν πήρε γραμμή ούτε για το πλιάτσικο που συντελούνταν, ούτε για την κρίση που έρχονταν απειλητικά) ανακάλυψε στα …γεράματα ότι νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη (αλλά μόνο όταν είναι κυβέρνηση ο …ΣΥΡΙΖΑ αυτά)!!!

Ούτε για φτύσιμο όλοι τους!

Απαξιωμένοι και περιφρονημένοι απ’ την ελληνική κοινωνία, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τα διαπιστευτήρια και τα συγχαρητήρια των αφεντικών τους και του κολλητού τους Μητσοτάκη της SIEMENS και των απολύσεων!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*