Η Μπάρτσα λέει «ναι» στην αποχώρηση Μέσι, αλλά με πάνω από 222 εκατ. ευρώ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται ότι ο Λιονέλ Μέσι δικαιούται να φύγει ως ελεύθερος, αλλά θέλει να καθίσει να διαπραγματευτεί με τον Αργεντινό και να συμφωνήσουν ότι θα φύγει ως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για την είδηση – βόμβα του αιτήματος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μέσω FAX, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ούτε πρόκειται να ζητήσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης, ώστε να αποχωρήσει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά ΜΟΝΟ αν γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η τιμή του, δηλαδή, να ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*