Η Μάλαγα αφήνει ελεύθερους τους μισούς παίκτες της για να σωθεί οικονομικά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Επτά χρόνια πριν, η Μάλαγα έχανε στις καθυστερήσεις την πρόκριση στα ημιιτελικά του Champions League από τη Ντόρτμουντ, διαθέτοντας στη σύνθεσή της παίκτες όπως ο Ίσκο, ο Χοακίν και ο Ζούλιο Μπαπτίστα. Πλέον, η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε τόσο δεινή οικονομικά θέση, που υποχρεώνεται να αφήσει ελεύθερους πάνω από τους μισούς παίκτες της για να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσιακή διοίκηση που έχει αναλάβει μετά την αποχώρηση του Καταριανού σεΐχη, Αμπντουλάχ Αλ Τάνι, δήλωσε τον σύλλογο στην κρατική ρύθμιση «ERE», που επιτρέπει σε επιχειρήσεις να μειώσουν το προσωπικό τους κάτω από έκτακτες οικονομικές συνθήκες και επικοινώνησε την απόφασή της στους παίκτες της ομάδας.

Έχοντας γλιτώσει μέσα στη χρονιά τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (τερματίσε 14η στη Segunda Division), η Μάλαγα προσπαθεί να καλύψει τα ανοιχτά μέτωπα από την καταστροφική δεκαετή θητεία του Αλ Τάνι, ενώ ήδη από τον Φεβρουάριο βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

«Από σήμερα, η διοίκηση της Μάλαγα έχει επικοινωνήσει την πρόθεση να ξεκινήσει συλλογική διαδικασία απολύσεων. Ο σύλλογος είχε να πάρει κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις τους τελευταίους μήνες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*