ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα !!! Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας οδηγού στην Κόρινθο (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!! Σε έξαλλη κατάσταση μια γυναίκα οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της και επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα οδηγό στην Κόρινθο.

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ η οδηγός που βρισκόταν μέσα στο όχημα προσπάθησε να αμυνθεί. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά η άλλη γυναίκα δεν την άφησε. Με τα δυο χέρια της, της έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπά.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην Κόρινθο.

Όπως καταγγέλει ο σύζυγος του θύματος, «Έρχεται προς το σπίτι μας, ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για να μην γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει πως οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου, την κυνηγάει από πίσω, κατεβαίνει εν εξάλω και βλέπεται τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σύζυγο της οδηγού παρότρυνε τη γυναίκα να τη χτυπήσει.

«Κατεβαίνει και ο συνοδηγός, ο οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά το οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του, μετα επεμβαίνει αυτός. Την βρίζει και παροτρύνει και την σύζυγό του», τόνισε ο άντρας του θύματος.

Κατάφερε μάλιστα να βρει το αυτοκίνητο και έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία της γυναίκας που γρονθοκόπησε τη σύζυγο του.

«Τελικά βρισκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι ,βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω».

Η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Πηγή: korinthostv.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: