ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Γκόντας: Ο Μπέγκας εμπαίζει τους Γιαννιώτες με όχημα την ΔΕΥΑΙ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Νίκος Γκόντας:

Ο εμπαιγμός των συμπολιτών και από την διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και από την Δημοτική Αρχή γενικότερα, δεν έχει τελειωμό. Με ειδικό σημείωμα στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΙ, η διοίκηση της επιχείρησης προπαγανδίζει, εν όψει εκλογών, μείωση των λογαριασμών στους πολίτες οι οποίοι εξοφλούν έγκαιρα τους λογαριασμούς.

Πρόκειται για μια πράξη, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι στερούνται κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητας, αφού αυτή η ενέργεια δεν έγινε αποδεκτή από την αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου , διότι δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν πολλές παράμετροι, οι οποίες να επιτρέπουν αυτή την ενέργεια. Παρ’όλο που ο εκπρόσωπος της παράταξης μας στη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ κ. Στέφανος Μάντζιος είχε συναινέσει στη συγκεκριμένη πράξη της μείωσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΙ επισημαίνοντας παράλληλα τις βασικές αρχές της νομιμότητας, εν τούτοις αγνοήθηκε από την διοίκηση παντελώς.

 Την ευθύνη αυτής της πράξης του εμπαιγμού των πολιτών την φέρει εξ ολοκλήρου η διοίκηση της επιχείρησης, της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος και αντιπρόεδρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρυσοστόμου.

 Την επισήμανση αυτή έκανε ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,ζητώντας εξηγήσεις από τον Δήμαρχο, λέγοντας ότι δεν πρέπει να εμπαίζονται οι πολίτες εξυπηρετώντας προεκλογικές σκοπιμότητες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top