Το σύστημα Μαρινάκη-Αλαφούζου-Μητσοτάκη κατεβάζει υποψήφιο στην ΕΠΟ τον Καλαντζή της Ν.Δ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Του Θοδωρή Ζώτου

ζωτος

Είπαμε, να χει τα κονέ του πάντα ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος για να τον εξυπηρετεί  να  βγαίνει …τριτοτέταρτος και να πουλάει σανό!

Ένας άνθρωπος της πολιτικής θα είναι -όπως όλα δείχνουν- αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου.

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας και υπουργός Μακεδονίας-Θράκης της Νέα Δημοκρατίας στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θεωρείται δεδομένο ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έντονη κινητικότητα από πλευράς Καλαντζή, ενώ θα υπάρξει και «ψηφοδέλτιο» από πρόσωπα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Ο πρώην βουλευτής ευελπιστεί στη στήριξη των Ενώσεων που δεν έχουν προσχωρήσει στην παράταξη Γραμμένου, η οποία έχει την πλειοψηφία και θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει στις εκλογές.

Για να μπορέσει να πάρει μέρος στις εκλογές, θα πρέπει να έχει μαζί του οκτώ Ενώσεις που θα προτείνουν την υποψηφιότητά του. Κάτι τέτοιο αυτήν τη στιγμή φαντάζει δεδομένο και θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 8 Αυγούστου, δηλαδή δέκα ημέρες πριν τη διαδικασία των εκλογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*