Γεροβασίλη: Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Οι υψηλοί τόνοι που χρησιμοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης, με την κυβερνητικό εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του».

«Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία. Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα», τονίζει η κ. Γεροβασίλη.

«Δυστυχώς γι’ αυτόν», συνεχίζει, «η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι’ αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο».

Όσο για τις «προειδοποιήσεις του», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, «ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή. Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*