Γεροβασίλη: Είναι διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των αδειών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Ζήτημα με τη στάση της ΝΔ στο θέμα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών εγείρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον Βήμα fm.

«Ο διαγωνισμός αποκαθιστά τη νομιμότητα είπε ερωτηθείσα για τη δημοπρασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και ανέφερε επίσης ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα: καλώ τη ΝΔ να αλλάξει τη στάση της», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και κάλεσε τη ΝΔ να αναγνωρίσει το διαγωνισμό, σημειώνοντας, ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε.

«Είναι διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των αδειών. Αν η ΝΔ ακυρώσει το διαγωνισμό σε αυτούς που έχουν πληρώσει για άδειες, θα δώσει λεφτά πίσω; Να το πει στον ελληνικό λαό», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ερωτηθείσα για το μέλλον των ήδη λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που δεν θα αναδειχθούν από τη διαγωνιστική διαδικασία, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε, ότι σε 90 ημέρες μετά το διαγωνισμό η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες. «Αν προσθέταμε άδειες μετά το διαγωνισμό θα ήταν άδικο για όσους πλειοδότησαν σε αυτόν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*