ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Εθνική Ελλάδας: «Καλά, πού τον βρήκατε αυτόν;»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ο Τζον Φαν Σιπ είναι και επίσημα από χθες ο νέος τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, καθώς διαδέχθηκε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον Άγγελο Αναστασιάδη. Το όνομα του Ολλανδού, πάντως, δεν φαίνεται να έκανε τόσο μεγάλο «γκελ» στα μέλη της ΕΠΟ, καθώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής υπήρξαν κάποιες έντονες αντιδράσεις για την πρόσληψή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, πολλά από τα μέλη εξέφρασαν έως και δυσφορία για την επιλογή που έγινε, χαρακτηρίζοντάς τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή «γ’ κατηγορίας».

Κάποια από τα πιο σκληρά σχόλια που ακούστηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν:

«Καλά, πού τον βρήκατε αυτόν; Ποιος σας τον πρότεινε;»
«Περιμέναμε μια καλύτερη επιλογή. Δεν περιμέναμε να μας φέρετε έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρίες από μεγάλες ομάδες και δεν έχει ξαναδουλέψει σε εθνική ομάδα».
«Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι προπονητής από τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της λίστας. Έχουμε παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Πώς θα συνεργαστούν μαζί του;»,

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι εξηγήσεις που δόθηκαν, ήταν:

Πήραμε έναν προπονητή που είναι εργατικός προκειμένου να βάλει τις νέες βάσεις στην Εθνική μας. Περιμένουμε να φτιάξει το κλίμα και να νοικοκυρέψει τα αποδυτήρια.

Τελικά, μετά από τις σχετικές παραινέσεις, η πρόσληψη του Φαν Σιπ επικυρώθηκε, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Δημήτρη Αγραφιώτη, να τάσσεται κατά της συγκεκριμένης επιλογής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Go to Top
%d bloggers like this: