Ελεύθερος να επιστρέψει στη Βραζιλία ο Ροναλντίνιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Μετά από σχεδόν έξι μήνες φυλακής και «φυλακής» στην Παραγουάη για μια υπόθεση με πλαστά διαβατήρια, ο Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Βραζιλία, μαζί με τον αδελφό και μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Η πολύ δυσάρεστη εμπειρία του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη έλαβε τέλος. Και αυτό χάρη στον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια που ανέλαβε την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια, στην οποία εμπλέκονταν ο άλλοτε σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, αλλά και ο αδελφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Ο συγκεκριμένος δικαστής, λοιπόν, απάλλαξε επί της ουσίας τα δύο αδέλφια αφού ο Ρόνι θα πρέπει να δωρίσει περί τις 75 χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπίες, ενώ ο Ρομπέρτο θα πρέπει να δωρίσει με την σειρά του περί τις 90 χιλιάδες ευρώ. Συν τοις άλλοις, ο μεγάλος αδελφός θα πρέπει να δίνει το παρών κάθε τέσσερις μήνες, για τα επόμενα δύο χρόνια, στις δικαστικές αρχές της Βραζιλίας.

Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο συνελήφθησαν στις 4 Μαρτίου, πέρασαν έναν μήνα σε φυλακή και, έκτοτε, έμεναν σε κατ” οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας Ασουνσιόν. Πλέον, 171 ημέρες μετά, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν σπίτι τους…

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*