Ελένη Καστάνη: «Έχω γευτεί την επιτυχία και δεν έχω κανένα παράπονο»

GOSSIP by

Φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την κωμική σειρά του Ant1 «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η Ελένη Καστάνη έχοντας ζήσει τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν νοσταλγεί εκείνα τα χρόνια.

«Δεν θέλω να ζω με το παρελθόν, θέλω να κοιτάζω μπροστά. Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που παίζουμε εκείνη τη στιγμή, γιατί είναι σαν παιδί μας. Εμένα τώρα η ψυχή μου αγαπάει την Αλέκα, εκείνη θέλω. Οπωσδήποτε υπάρχουν κάποια πράγματα που ξεχωρίζω και είναι ψηλά. Εννοείται πως μου λείπουν αυτές οι εποχές, αλλά κοιτάω μπροστά και όχι πίσω. Τη διαδρομή μου την έχω κάνει. Είμαι χορτάτη και πλήρης.

Έχω γευτεί την επιτυχία και δεν έχω κανένα παράπονο. Πιο πολύ ανησυχώ και νοιάζομαι για τα νέα παιδιά, για το πώς θα συνεχίσουν και τι παρακαταθήκη τους αφήνουμε, θέλω να σκίζουν τα νέα παιδιά. Φυσικά και θέλω να κάνω καλές δουλειές γιατί είμαι τελειομανής και να δώσω στο κοινό που περιμένει από μένα και έχει μια άλφα προσδοκία. Με ενδιαφέρει, όμως, και το πώς θα συμπεριφερθώ στις νεότερες γενιές ηθοποιών και καλλιτεχνών και το τι θα τους παραδώσω», λέει η ηθοποιός στο mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*