ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Πέντε βάρκες με 200 μετανάστες έφτασαν στη Λέσβο… (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

SOS – ΠΡΟΣΟΧΗ – SOS Αυτά είναι τα ΜΕΤΡΑ της κυβέρνησης για το προσφυγικό Πέντε βάρκες, που εκτιμάται ότι συνολικά μετέφεραν 200 μετανάστες, έφτασαν σήμερα σε τρία διαφορετικά σημεία, κοντά στο βόρειο τμήμα της Λέσβου, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media φαίνεται η μία από τις βάρκες, τη στιγμή που προσεγγίζει την ακτή του νησιού.

Σημειώνεται ότι χθες έλαβε χώρα η τρίτη επιχείρηση μέσα σε μια εβδομάδα στην κατεύθυνση της αποσυμφόρησης της Μόριας, κατά την οποία 200 αιτούντες άσυλο που ανήκουν σε ειδικές ευάλωτες κατηγορίες μετακινήθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Ακόμη 350 άνθρωποι αναχώρησαν την περασμένη Παρασκευή και άλλοι 110 την περασμένη Τετάρτη. Όπως ανακοινώθηκε ετοιμάζεται η αναχώρηση άλλων 400 την ερχόμενη Κυριακή.

Σήμερα, δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στον καταυλισμό της Μόριας, με αιτήματα την άμεση μετακίνησή τους στην Αθήνα, την ύπαρξη συνθηκών ασφαλείας στον καταυλισμό και την απόδοση δικαιοσύνης για τα προχθεσινά γεγονότα, κατά τα οποία έχασε τη ζωή της μια γυναίκα από το Αφγανιστάν.

Πηγή: politikalesvos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: