ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ για Οσκαρ από την Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ by

flag-greekΜια είδηση βόμβα έκρυβε η συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην Κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”.

Ο Νίκος Κοτζιάς, όπως φαίνεται από τα συμφραζόμενα, προειδοποίησε τις ΗΠΑ περί ενδεχομένου υποβολής βέτο από τους Ρώσσους στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!

Η εξέλιξη αυτή αυτή λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Τσαβούσογλου είπε στους Αμερικάνους “αν μας δώσετε μια βάση στο νησί, αυτό θα οδηγήσει στον πλήρη περιορισμό της ρωσικής επιρροής επί της νήσου”

Τελευταία οι Τούρκοι αισθάνονται ότι, παρά την εξαιρετική σχέση που έχουν με την Ελληνική Κυβέρνηση, μπορούν να παίζουν διπλό παιχνίδι και να αθετούν καταρχάς συμφωνίες που έγιναν το καλοκαίρι.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα φαίνεται να έχει τόσο ικανή πολιτική ηγεσία που μπορεί να παίξει σε διπλό ταμπλό και μαζί με την Κύπρο και τους αναποδογυρίσει το παιχνίδι!

Ο Νίκος Κοτζιας διαφώνησε και με την επίσπευση στην αναζήτηση λύσης, και με το αίτημα κατασκευής Τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο βόρειο τμήμα, κι έτσι προέκυψε και η φράση για το ρωσικό βέτο.

Σημειωτέων σήμερα ο Πούτιν επισκέπτεται την Τουρκία, και ο Τσαβούσογλου την ίδια στιγμή πουλάει την Ρωσιά στις ΗΠΑ για μια βάση στην Κύπρο.

Η Ελλάδα από την άλλη, αναβαθμίζει την στρατιωτική βάση στη Σούδα, προτείνει άλλη μια βάση στην Κάρπαθο για τις ΗΠΑ, αλλά χωρίς να πουλάει την Ρωσία που στις αρχές Νοεμβρίου θα στείλει τον Υπουργό εξωτερικών Σεργκει Λαβρόφ στην Αθήνα για συνομιλίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: