ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! Η Μαρία Στεφανίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Δημόπουλο !

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

“Η πολυετή ενασχόληση μου με συλλόγους σε σχολεία της πόλης μας καθώς και η καθημερινή μου τριβή με τον κόσμο της, με ώθησαν ώστε να συνταχθώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Δημόπουλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Οταν όλοι οι γειτονικοί δήμοι, προοδεύουν με δημοτικές αρχές, που είχαν παραλάβει χρεοκοπημένους Δήμους και σήμερα είναι πόλεις πρότυπο, ο Κορυδαλλός από πόλη υπόδειγμα, με τον πιο εμπορικό δρόμο στις δυτικές συνοικίες, μετετράπη σε πρότυπο κακοδιαχείρησης, με τάξεις σε κοντέινερ στον 21ο αιώνα, με χαμένους πόρους και σχολικά κτήρια σε πλήρη εγκατάλειψη τα οποία τεχνολογικά να έχουν μείνει στο 20 αιώνα και στερούντα βασικά είδη απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους

Η πόλη μας εδώ και χρόνια βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, με μια διοίκηση απούσα και με ένα δήμο σε φθίνουσα πορεία. Η μόνη λύση για να φύγουμε από το τέλμα αυτό είναι ο Γιώργος Δημόπουλος και ο συνδυασμός «Δήμος Για Όλους», καθώς είναι ο μόνος που εδώ και χρόνια αντιπολιτεύεται γόνιμα την απερχόμενη δημοτική αρχή. Σε αυτή τη μάχη, σας θέλoυμε στο πλευρό μας.

Εχω εργαστεί για πολλά χρόνια ως λογίστρια σε μεγάλες Α.Ε. εταιρίες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και γνωρίζω πόσο δύσκολο έργο είναι η διαχείριση μεγάλων οργανισμών κάτι που την τελευταία δεκαετία η Δημοτική Αρχη, εκ του αποτελέσματος δεν γνώρίζει, με στελέχη που δεν θα τους εμπιστευόσουν ούτε την λίστα για ψώνια μιας οικογένειας να φέρουν εις πέρας, η διάλυση της πόλης μας ήταν προδιαγραμμένη από την στιγμή που ανέλαβε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ηρθε η ώρα να αλλάξει ο Κορυδαλλός. Να γίνει πραγματική πόλη για τους πολίτες κι όχι για τους εκλεκτούς του Δημάρχου”

Μαρία Στεφανίδου
Λογίστρια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top
%d bloggers like this: