Δίκη Χρυσής Αυγής: Ελευθερία Κουμάντου η δημοσιογράφος που παρακολούθησε ολόκληρη τη δίκη

MEDIA/ΑΠΟΨΕΙΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Η Δίκης της Χρυσής Αυγής στο Kontra24 Το Kontra channel αφουγκράζεται την κοινωνία και δίνει το παρόν την ώρα της Δικαιοσύνης απέναντι στον φασισμό!

Την Τετάρτη, από τις 9:30 το πρωί, το Kontra θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό με συνεχόμενη ροή και ζωντανές συνδέσεις από το Εφετείο Κακουργημάτων, τις εξελίξεις σχετικά με την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης για την «Χρυσή Αυγή».

 

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Kontra, μέσα στη μεγάλη συγκέντρωση και συντονιστή τον Γιώργο Μελιγγώνη θα σας μεταφέρει όλα τα γεγονότα, τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις πολιτικών αλλά κυρίως των απλών πολιτών, για την ιστορική ετυμηγορία που καλούνται να λάβουν οι Έλληνες δικαστές. Αύριο Τετάρτη, από τις 9.30 το πρωί, μόνο στο Kontra, όπου πρωταγωνιστεί η ενημέρωσή σου!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά και από την επίσημη σελίδα του Kontra στο Facebook, από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube, όπως επίσης και από το kontranews.gr.

 

Γιατί στο Kontra, πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!

#ΔενΕιναιΑθωοι ,Golden_Dawn ,#οι_ναζι_στη_φυλακη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ,ΝΑΖΙ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

#ΔενΕιναιΑθωοι #Golden_Dawn #οι_ναζι_στη_φυλακη #ΜΑΓΔΑ_ΦΥΣΣΑ #ΠΑΥΛΟΣ_ΦΥΣΣΑΣ #Killahp #δεν_ειναι_αθωοι #GDtrial #Ρουπακίας #Κασιδιαρη #Εφετειο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*