Χατζηδάκης: Το κόστος της τζάμπα μαγκιάς και της λεβεντιάς είναι εδώ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

«Με τη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη μπήκαμε σε νέο μνημόνιο. Το κόστος της τζάμπα μαγκιάς και της λεβεντιάς είναι εδώ. Σήμερα γιορτάζουμε τις τραγικές συνέπειες», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις του αμερικανού οικονομολόγου Τζέιμς Γκαλμπρέιθ σχολίασε ότι αυτό κάνει «ακόμη πιο επίκαιρο το αίτημα της ΝΔ να συζητηθεί η σύσταση εξεταστικής για το Σχέδιο Β», αίτημα που όπως εξήγησε ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει συζητηθεί, ενώ η σχετική ερώτηση έχει κατατεθεί από τις 30 Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση των καναλιών, ο Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε ότι ο Γκίντερ Έτινγκερ αναφέρεται σε υποχρησιμοποίηση των δυνατοτήτων του φάσματος. «Tεχνικά υπάρχει χώρος για πολύ περισσότερες άδειες, τις περιορίζει γιατί έχει αθέμιτες επιδιώξεις θέλει να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο… Είναι ανησυχητικό αυτό, όπως ανησυχητικό είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας (Παππάς) παρακάμπτει το ΕΣΡ ο και θέλει να γίνει καναλάρχης…».

«Είναι ξεκάθαρο ότι ό,τι κάνει η κυβέρνηση είναι εκτός πνεύματος και γράμματος του Συντάγματος και εκτός Ενωσιακού δικαίου», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*