Χατζηδάκης για επιστολή Κομισιόν: Η κυβέρνηση θέλει υπουργό – καναλάρχη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες σχολίασε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για «μείζον θέμα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στον ΣΚΑΙ και κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει στάση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι προφανές τόσο από την έκταση, όσο και από την ένταση της επιστολής, ότι υπάρχει μείζον θέμα για την κυβέρνηση. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και μήνες πως η κυβέρνηση – όπως κάνει και με τον εκλογικό νόμο – βάζει πρώτα το κομματικό συμφέρον».

«Το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση είναι ότι θέλει υπουργό – καναλάρχη που να ρυθμίζει τα πάντα» τόνισε, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να αλλάξει ρότα και να ακολουθήσει το δρόμο της Ευρώπης». «Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντίθετος με τους νόμους και το Σύνταγμά μας και το κοινοτικό δίκαιο» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό τοπίο, ο Κωστής Χατζηδάκης προειδοποίησε ότι με τις κυβερνητικές πολιτικές η χώρα κινδυνεύει να χάσει μια δεκαετία. «Η κυβέρνηση γονάτισε τη ιδιωτική οικονομία, δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα μας έτσι».

«Η χώρα με αυτή την κυβέρνηση μας πήγε πίσω. Στόχος της κυβέρνησης είναι να μας πάει το 2017 εκεί που ήμασταν το 2014» δήλωσε δε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στους κεφαλαιακούς ελέγχους στις τράπεζες, την επιστροφή στις αγορές και στην ανάπτυξη. «Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*