Βούτσης: Κανένα παζάρι με κόμματα που δεν θέλουν να υπερψηφίσουν τον εκλογικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Στις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με καθυστερήσεις στη συζήτηση για το αίτημα εξεταστικής για τους χειρισμούς Βαρουφάκη, απάντησε μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Όπως τόνισε η ΝΔ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται καθώς όταν ήταν κυβέρνηση απέρριπτε χωρίς συζήτηση αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές με αποκορύφωμα εκείνο για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις επαφές που είχε με τη Χρυσή Αυγή.

Αναφορικά με τα όσα στοιχεία δίνει τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, σχετικά με το Plan X και την επιστροφή στη δραχμή, ο κ. Βούτσης είπε πως τα αφηγήματα γύρω από μια πολύ κρίσιμη εποχή, είναι εύλογο και να είναι αντιφατικά αλλά και να έχουν στοιχεία άκρως υποκειμενικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του εκλογικού νόμου είπε πως δεν υπάρχει κανένα παζάρι μεταξύ κυβέρνησης και βουλευτών από κόμματα που δεν θέλουν να υπερψηφίσουν και προκάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της και όχι απλά να κατηγορεί για το ενδεχόμενο και η χρυσαυγίτες να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*